Shipping over

2012-02-23 20:35:57 ur Arkivet >> 0 inläggskommentarer

Annars kan jag ju alltid annonsera med min nya tumblr. Mitt nya "hidingspace". Mitt styre tills vidare.
Don't dare to doubt following, ok?

I buried the old unbroken

2012-02-23 19:27:16 ur Arkivet >> 0 inläggskommentarer

Wow. Brukar aldrig kolla statistiken, så jag bestämde mig för att göra ett undantag idag. En besökare idag, och det måste förstås vara jag själv. Hurra!

Avskyr popularitet så självklart bryr jag mig inte ett skvatt. Men en blogg bör ändå ha ett antal followers, except of self, och det har jag ju inte den gamla oberörda. (Jag gör skäl för namnet ser jag!)

Så därför tror jag att jag lägger av nu. Theunbroken tillhör det förflutna, och det finns inte längre. Jo självklart gör det, men inte det förflutna som är dokumenterat här.
The Mule of Flaxborough överger sitt styre. Vi ses säkert igen. Någon gång. Alltför snart.

Black vultures in the air

2012-02-18 18:33:37 ur Arkivet >> 0 inläggskommentarer

Har, innan idag, aldrig hört Daniel Norgren förut. Svensk solomusik har ju jag som kännes aldrig varit speciellt into, bortsett från vissa punkter - tveksamt. Men det här, tja, det här är faktiskt riktigt bra!

Måste erkänna att Black Vultures redan är en favorit som ständigt står och rullar för tillfället. Där ser man. "Hon som var så skeptisk ändrade sig minsann".
Seså, smäll igen den där hängande käken och sluta upp med de där förvånade fasorna. Mitt advice för idag: lyssna istället.

För övrigt:
Nu äta.
Imorgon bio. (Har dock inte bestämt film än, men sånt är jag rätt bra på under press ändå.)

Here comes the cavalry

2012-02-13 23:44:09 ur Arkivet >> 0 inläggskommentarer

Bra dag börjar med att jag försover mig (gissningsvis på grund av att jag gjort annat om kvällarna istället för att försöka sova), får en vag känsla av illamående (gissningsvis en hallucination med tanke på att magsjukan har börjat kretsa överallt och ingenstans) och stannar hemma för att sova ikapp till tre.
Bra dag fortsätter med att jag inser att vi knappt har någon frukost bortsett från rostbröd och varm choklad alternativt kaffe. Det drar vid fönstret så jag använder datorn i vardagsrummet istället eller inte alls. Min favoritpläd, och numera karaktärsdrag om vintern, måste tvättas och jag tvingas ha den lila instead.
(Jag avskyr lila.)
Sms:ar slött med Linda om morgondagen samt hennes upptäckt om alla iPhones finesser. Tydligen skulle de bara vara underliga.
Äter och slöspelar Starshine Legacy, skriker till varje gång mr Sands fördömda kumpaner kommer ifatt mig på level fem och börjar om än en gång.

Var god notera att med "bra dag" är jag förstås halvt ironisk.
(Gjorde inte mitt "bra dag"-inlägg rättvisa insåg jag nu också. Det är alldeles för fenomenalt för att bara 'vara'. Var beredda på att det antagligen kommer dyka upp igen, med annat innehåll, samt en bild och fenomenal titel också. Ja minsann.)

Monthly top tracks

2012-02-12 16:45:46 ur Musikarkivet >> 0 inläggskommentarer

Pleasure Songs - The Mary Onettes

From Here You Can Almost See the Sea - David Gray

Uprising - Muse

Ticket Taker - The Low Anthem

Ohio Reprise - The Low Anthem

The Racing Rats (Demo) - Editors

Tudors Main Theme: Behold The King of England - Trevor Morris

(För att lyssna -
klicka på respektive titels länk)

We could make a clean incision and watch the demolition

2012-02-12 16:27:17 ur Arkivet >> 0 inläggskommentarer