Nånting större

2011-09-29 23:23:00 ur Arkivet >> 2 inläggskommentarer


Ibland brukar jag dra mig till minnes om hur det brukade vara, saker och ting. Min gamla lärare på Vidingsjöskolan som alltid brukade jämföra mig med Lars Winnerbäck som hon själv haft en gång i tiden för min envishet och jag förstod alltid ingenting.

Men så kom jag att tänka på när Berga blev för trångt och på att jag ska ta ettan dit imorgon närmare bestämt för att se en efterlängtad vän och på att jag nog en vacker dag kommer att fly staden så som bara jag kan. I övermorgon drar vi flyttlasset.


// När Berga Blev För Trångt // Lars Winnerbäck

Om små men viktiga förändringar

2011-09-17 20:05:13 ur Arkivet >> 2 inläggskommentarer

Jag har bytt namn på twitter. Heter numera midnattshund och ni kan finna min account här.

Well I'm sorry but I wasn't born to follow

2011-09-17 19:32:29 ur Musikarkivet >> 0 inläggskommentarer


Som utlovat - en av de låtar med bandet som far min lirade runt med trumstockar and shit i Askersund back in the 80's. Jag dör. Synd att de bröt upp bara. Bra skit det där.

Häromtimmen hade jag sönder en massa gamla totalt urusla skivor förresten och ack så bra det kändes att dansa runt bland skärvorna med sopkvasten i näven eftersom att undvika att gå i skärvorna var ju det viktigaste just då mån tro. Handy av mig right. Och så bygger jag ju en vägg av flyttkartonger. Tidsfördriv.

What clowns are we; eller ingen annat än en tabbe

2011-09-15 00:25:31 ur Arkivet >> 3 inläggskommentarer


Premiär. Laddar upp en sådan där bild som egentligen hör bättre hemma på en sida som lookbook eller dayviews för i princip sett första gången någonsin på min blogg. Hahumhehe. So here we go then.

// jacket been handed // jeans gina tricot // converse second hand or i don't know and i don't give a shit they're not real anyway //

Om att flytta och om de ständiga förberedelserna

2011-09-13 02:23:04 ur (In/)officiell instagram >> 2 inläggskommentarer


Det är ändå ganska intressant att bereda flyttkartonger och ha sig. Nu i veckan flyttar jag ner till lilla rummet på obestämd tid. Jo förresten, vi fann ett exemplar av pappas gamla singlar med hans band back in the days. Ska se om jag har en ljudfil besparad i datorsystemet, i sådant fall dyker det upp som snarast.

I see the cities' torn scars I find the raw back streets in a world of neon lights

2011-09-13 01:59:22 ur Arkivet >> 0 inläggskommentarer


Hej hörnini. Kiknade så mycket av skratt förut att jag kiknade lite till och slog nog med största sannolikhet världsrekord. Jag tror att det i sig är ett hopkok av den där förtjusande livsförakten och hatet av att inte våga se sig själv i spegeln efter fyra dagars konstant sängliggande. Kiknade i och för sig av skratt för åter ingenting än hur komplett ointressant mitt liv är men det är väl det som är tjusningen. Jag älskar att skriva mystiska meningar som ingen utom jag förstår sig på.

Det står en fin vattenkaraff bredvid mig. Och så en toalettrulle. Och så en salig blandning av diverse värktabletter och lakritsdoftande hostmediciner. Jag har inte skrivit i detta vita skrivfält på åtskilliga dagar och bara av att se det här tickande tecknet tillåts påminna mig om hur jag nog saknat det.

Mja. Nu till det huvudsakliga ämnet. Vad jag ville framstå med detta inlägg var alltså inget annat än att jag tävlar om ett par Dr Martens via shock.se och kandylandy. Och vilken fin titel inlägget i sig tilldelats. Det är värt ett musiktips till och med.


// Dark Star // Broder Daniel

No one listens to no one else

2011-09-04 00:25:02 ur Arkivet >> 1 inläggskommentarer


Ibland älskar jag att hösten är annalkande. Att få trä på den där jackan ovan som får en känna sig så fulländad som sig själv bara genom att ha den på sig och stoppa de sockbeklädda fossingarna i ett par kängor. Att äntligen få klä sig som man vill. 

Återstoden av helgen ska jag bara softilera mig igenom. Försöka förskjuta alla komplex och tillåta mig tycka att jag är så himla bra på att spela gitarr och skriva och allt som spelar någon roll att vara bra på.
Och så är det mesta jag längtar efter just nu att kunna få lite längre hår som jag kan göra något med. Sedan är min indielook komplett. Tills vidare ska jag äta glass och kolasås hela dagarna, MOHAHAHA. (Såhär oseriös och fåfäng har jag inte känt mig på länge förresten)

PS. Jag gjorde en kort (hmm..) presentation av mig själv. För er som inte känner mig så väl, eller jaa. DS.