Ten things to must know

2011-03-24 22:31:34 ur Arkivet >> 0 inläggskommentarer

- jag innefaller mig vara en otroligt känslig person, överdramatiserar har jag gärna en tendens att göra vilket ofta resulterar i att jag går runt och eltar i bokstavligen en evighet
- när jag är ledsen eller arg, whatever, lyssnar jag alltid på musik och/eller skriver
- jag älskar att ha åsikter som andra inte medhåller i och i och med det vill jag "gå emot strömmen" och, tja, hur kul är det när alla håller med om allt? Då finns det slutligen inget att prata om, inget.
- jag har alltid velat spela piano, sedan barnsben, men vågade aldrig säga att jag ville börja, nu har jag finally kläckt idén och börjat spela så smått, vi letar keyboard på blocket.se (har du ett keyboard som ska säljas eller känner du någon som innefaller sig sälja ett keyboard till rimligt pris, mejla isf till [email protected]!)
-  jag har alltid velat åka till Skottland och Australien, samt har en viss dragning till skottsk musik med säckpipa, haha!
- jag har alltid velat bli dressyrryttare, det är först nu på senare tid som jag ändrat uppfattning om det hela och börjat gilla hoppning.
- min bror är sångare/rappare och pappa har varit trummis och är typ superstolt över det, så han sitter och trummar till varje låt han hör (om det hade med mig att göra åsido vet jag inte riktigt)
- jag har alltid varit en hästtjej ut i fingerspetsarna, även långt innan jag ens började rida.
- jag får ofta undranden över om jag läser mycket, vilket jag gör, eftersom mitt sätt att skriva tydligen är väldigt "målande". Det värmer starkt om hjärtat att få höra!
- jag är för ombytlig för mitt eget bästa

Presentation: Mikaela Jansson

2011-03-16 00:00:00 ur Arkivet >> 0 inläggskommentarer


Fullständigt namn:
Mikaela Ebba Elisabet Jansson
Smeknamn: Brukar oftast vara bara Mikaela. Föredrar att bli kallad vid Mika eller Miko. Brukade kallas Micka förut.
Födelsedatum: Sjunde juli.
Bor: Linköping, Östergötland, Sverige
Hemstad: Ovanstående. Har dock ursprung från Närke på pappas sida och Småland på mammas sida.
Brinner för: Framförallt skrivandets ädla konst och musik. Ridning. Har ett smygintresse för webbdesign.

Varifrån bloggens namn härstammar -

Det kommer ursprungligen från dessa lyrics

This is the day that everything changes and your worlds collide
You know in time you'll wake to find you're a little unbroken


vilka beskrev mitt liv relativt exakt under vintern/våren -11 då bloggen föddes. Jag börjar växa ifrån både artisten och textraden ovan nu och funderar på att, möjligtvis, bara möjligtvis, kirra ett nytt mer passande namn till årsskiftet. Dock oklart om det blir så.

Favoritmusik -
Jag både lever och andas Broder Daniel, Henrik Berggren, Bob Dylan, Social Distortion, och Bruce Springsteen m.fl. De är mina vardagshjältar.

Gällande ridandet -
Har inte inriktat mig ännu. Lutar åt dressyr. Föredrar det stillsamma framför farten i hoppningen - sådant är inte min piece of cake så att säga.

Framtidsplaner -
Oklart gällande den där frågan. Vill att det ska gå så bra att jag kan gå medialinjen på gymnasiet innan jag far till Göteborg för att bo där i några år innan jag slår mig ner i Storbritannien någonstans och sköter boskap utanför ett avlägsnet stenhus på vischan samtidigt som jag skriver en bok samt repar i ett lite lagom flummigt band. Strunta i satsradningen där.

Blogginriktning -
Dagboksbloggar. Skriver om den musik som inspirerar mig och ska försöka bättra mig på att lägga ut bilder.

Captured in the darklands

2011-03-15 20:16:43 ur Arkivet >> 0 inläggskommentarer

Så med risk för att låta klyschig; men nu är det som såhär att jag egentligen haft a couple of bloggar sedan gammalt (egentligen endast två, men låt oss bortse från det faktumet) som jag tröttnat totalt på och nu vill jag alltså börja om med en ny. En splitter ny. En jätteny. En jättejätteny. 

Härmed presenterar jag varmt och hjärtligt alltså; Theunbroken. Välkomna in i stugvärmen mina vänner.